Αναζητήστε στην Πύλη

Σύνθετη αναζήτηση
 
Αρχική 14 Ιουλίου 2020
Πολιτισμός Τύπος Εφημερίδες Λάρισα

Τα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ
(Φωτογραφία: Αρχείο Εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ)
Τα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ
(Φωτογραφία: Αρχείο Εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ)
Το γραφείο της πόλης
(Φωτογραφία: Αρχείο Εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ)

Ήχοι - Βίντεο
Δεν υπάρχουν αρχεία ήχου και βίντεο.

Σχετικοί Σύνδεσμοι
Εφημερίδα «Κόσμος»
Ενημέρωση - Επικοινωνία

Άλλα Αρχεία
Δεν υπάρχουν αρχεία.
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Εφημερίδες
Περιοδικά
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ
Λάρισα
Εφημερίδες: ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ολες οι κατηγορίες
Δεν υπάρχουν υποκατηγορίες στη Θεματική Κατηγορία που επιλέξατε.

27/11/2008
Εφημερίδα «Κόσμος»

Διαχειριστής

προεπισκόπηση εκτύπωσης

Ο «Κόσμος» είναι η νεότερη ημερήσια εφημερίδα της Λάρισας η οποία κυκλοφορεί από τις 4 Απριλίου 2006, καλύπτει καθημερινά -πλην Σαββατοκύριακου- τις ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη για γρήγορη ενημέρωση βασισμένη σε τοπική ύλη και έχει ήδη κατακτήσει τη δεύτερη θέση σε αναγνωσιμότητα στις τοπικές εφημερίδες του νομού Λάρισας (Έρευνα Αναγνωσιμότητας Περιφέρειας 2007 - Υπουργείο Τύπου).

Διακινεί ημερησίως 14.000 φύλλα τόσο στην πόλη της Λάρισας όσο και στους μεγάλους περιφερειακούς δήμους όπως είναι η Ελασσόνα, Φάρσαλα, ο Τύρναβος, η Αγιά κ.α.

Αποστέλλεται σε σημαντικό αριθμό συνδρομητών, εντός και εκτός του νομού Λάρισας, ενώ μεγάλος αριθμός φύλλων διατίθεται μέσω ειδικών προθηκών (στάντ) τα οποία είναι τοποθετημένα σε επιλεγμένους εξωτερικούς η εσωτερικούς χώρους καθώς και από τα περίπτερα.
Τα σημεία διάθεσης καλύπτουν αντιπροσωπευτικά όλες τις κοινωνικές και οικονομικές ομάδες του πληθυσμού, με έμφαση στις δυναμικές ηλικίες.

Ενδεικτικά σημειώνουμε ότι μπορεί κανείς να προμηθευτεί την εφημερίδα έξω από τράπεζες, εφορίες, δημόσιους οργανισμούς, στα ΤΕΙ Λάρισας, στα νοσοκομεία της πόλης, σε γυμναστήρια αλλά και σε καταστήματα ειδικού ενδιαφέροντος όπως είναι τα Goodys, τα Staurbucks, τα STER cinemas, το Practiker, τo Gaea Life Style Center, το Pantheon Plaza κ.α.

Ακόμα μπορεί κανείς να βρει τον «Κόσμο» σε σταντ που βρίσκονται διάσπαρτα σε κεντρικές πλατείες και πολυσύχναστους πεζόδρομους, καθώς και από την τοπική αλυσίδα των Super Market Λάρισα η οποία αριθμεί 34 καταστήματα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα μας διακινείται και σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από ιστοσελίδα, που λειτουργεί ως «ηλεκτρονικό σταντ» για τους απανταχού Λαρισαίους.

Πληροφορίες
3ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαρίσης – Αθηνών
Τ.Κ. 41335
Τηλ.: 2410 555540
Fax: 2410 553066
Γραφείο Πόλης: Κουμμουνδούρου 11
Τ.Κ. 41222
Τηλ.: 2410 533130
Fax: 2410 533110
Email: kosmos@kosmoslarissa.gr