Αναζητήστε στην Πύλη

Σύνθετη αναζήτηση
 
Αρχική 14 Ιουλίου 2020
Τουρισμός - Σύγχρονη Ζωή Οργανισμοί Αθλητισμός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων (Α.Ο.Δ.Λ.) Λάρισα

Το Γήπεδο Αλκαζάρ
(Φωτογραφία: Παπακωνσταντίνου Α.)
Το Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης
Το Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης
Το Κλειστό Κολυμβητήριο στο Αλκαζάρ
Το Ανοιχτό Κολυμβητήριο του Αθλητικού Κέντρου Νεάπολης
Γήπεδα τέννις
Γυμναστήριο Άρσης Βαρών
Το Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας

Ήχοι - Βίντεο
Δεν υπάρχουν αρχεία ήχου και βίντεο.

Σχετικοί Σύνδεσμοι
Δεν υπάρχουν σχετικοί σύνδεσμοι.

Άλλα Αρχεία
Τα Γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Λαρισαίων
(Μέγεθος: 87 kb) 
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων (Α.Ο.Δ.Λ.)
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ
Λάρισα
Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων (Α.Ο.Δ.Λ.): ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ολες οι κατηγορίες
Δεν υπάρχουν υποκατηγορίες στη Θεματική Κατηγορία που επιλέξατε.

15/11/2008
Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων

Διαχειριστής

προεπισκόπηση εκτύπωσης

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Λαρισαίων ιδρύθηκε το 1983 με τη μορφή Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) και από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του υπάγεται στην εποπτεία του Δήμου.

Είναι από τους παλιότερους Αθλητικούς Οργανισμούς στην Ελληνική Επικράτεια και η δράση του ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή με σκοπούς και στόχους που είχαν ως άμεσο αντικείμενο τους πολίτες. Μεταξύ άλλων, οι στόχοι και οι σκοποί του Οργανισμού ήταν:
• Η δημιουργία και λειτουργία Αθλητικών Κέντρων και Γυμναστηρίων, χώρων αθλοπαιδιών και γυμναστικής, έτσι που να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες για άθληση των δημοτών, ιδιαίτερα των νέων.
• Η ανάπτυξη του Μαζικού Αθλητισμού, για να καλυφθούν οι ανάγκες των πολιτών κατά ηλικία και φύλο. Ιδιαίτερα για τους νέους, σημαντικό ρόλο είχε και το ενδιαφέρον για διάφορα αθλήματα της επιλογής με στόχο πάντα τόσο την καλλιέργεια του σώματος όσο και των πνευματικών τους ικανοτήτων.
• Η συνεργασία με όλους τους φορείς και παράγοντες των αθλητικών συλλόγων, όλων των αθλημάτων, των ενώσεων και όλων των εμπλεκομένων στο αθλητικό γίγνεσθαι, κατ' αρχήν της Λάρισας αλλά και όλης της Ελλάδος.
• Η παρέμβαση στα αθλητικά ζητήματα της πόλης, βοηθώντας στην ενεργοποίηση περισσότερων αθλητών, γυμναστών και συμπολιτών, καθώς και η λειτουργία επιτροπών, για την αξιοποίηση κάθε προσφερόμενης δυνατότητας εμπλουτισμού και ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων, προς τους Λαρισαίους, υπηρεσιών.

Η οργάνωση του Α.Ο.Δ.Λ. και η διάρθρωσή του σήμερα
Η οργανωτική δομή του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων σήμερα και μετά από 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας έχει οριστεί σε μορφή τέτοια που να προσαρμόζεται στις αλλαγές και στις μεταβολές των δεδομένων αναγκών των Λαρισαίων στον αθλητισμό. Όλα τα τμήματα του Οργανισμού συντονίζονται και κατευθύνονται από τον Προϊστάμενο, ο οποίος συνεργαζόμενος με τους υπευθύνους των γραφείων επιβλέπει την προώθηση όλων των θεμάτων.

Οι στόχοι της δράσης του Α.Ο.Δ.Λ.
Οι στόχοι του Οργανισμού κινούνται με γνώμονα τις ανάγκες της εποχής μας και με δεδομένο ότι ο Αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του πολίτη. Με τις Σχολές και τις Ακαδημίες εκμάθησης αθλημάτων, την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων Πανελλήνιας και παγκόσμιας εμβέλειας αλλά και πολλών άλλων καινοτόμων και πρωτοποριακών δράσεων, ο Αθλητικός Οργανισμός είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να προσφέρει στους πολίτες, προγραμματισμένους, ολοκληρωμένους και βιώσιμους τρόπους άθλησης.

Πληροφορίες
Xρυσοστόμου Σμύρνης 28
Τηλ.: 2410 282292 - 2410 235260 - 2410 237372